Flag

Raparperikääretorttu

10 - 12 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Kun puutarhan nurkasta alkaa nousta raparperin varsia on aika leipoa kääretorttu!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Raparperihilloke
2 kplraparperinvartta
125 gruokosokeria
1 tlinkivääriä
Taikina
3 kplkananmunaa
2 dlsokeria
1 dlvehnäjauhoja
1 dlperunajauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Täyte
2 dlranskankermaa
2 dlvispikermaa
3 rkltomusokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Koristelu
Dr. Oetker Chocolate Stars -suklaakuvioita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Chocolate Stars -suklaakuvioita
1

Hilloke

Kuumenna uuni 225 asteeseen.Valmista raparperihilloke: Paloittele raparperi uuni vuokaan. Sekoita sekaan ruokosokeri ja hienonnettu inkivääri. Paista seosta uunin keskitasolla 12-15 minuuttia, kunnes raparperi on pehmeää. Vähennä uunin lämpöä 200 asteeseen.

2

Taikina

Vaahdota kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauho, perunajauho ja leivinjauhe ja sekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 8-10 minuuttia kullanruskeaksi. Ripottele sokeria leivinpaperille ja kumoa kuuma torttulevy paperille. Torttulevy rullautuu ja paistopaperi irtoaa helposti, kun laitat paperin päälle kostean keittiöpyyhkeen.

3

Täyte

Vaahdota ranskankerma, kerma, vaniljasokeri ja tomusokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt raparperihilloke ja sekoita tasaiseksi. Irrota paistopaperi torttulevyltä ja levitä täyte levylle. Jätä toisen pitkän sivun reuna ilman täytettä ja aloita rullaaminen täytteellisestä reunasta. Käytä rullaamisessa apuna levyn alla olevaa paperia. Kääri lopulta torttu paperiin.Laita torttu jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Koristele suklaatähdillä juuri ennen tarjoilua. Voit kiinnittää tähdet Dr. Oetker sokerikuorrutteella.