Flag

Mansikkakääretorttu

10 palaa
Helppo
30 minuuttia
Mansikkakääretorttu on helppojen leivonnaisten klassikko.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
4 kplkananmunaa
1,5 dlsokeria
1 psDr. Oetker Mantelijauhetta
0,5 dlperunajauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Täyte
2 dlvispikermaa
0,5 dlsokeria
yhden appelsiinin kuori raastettuna
200 gtuoreita tai pakastemansikoita
3 rklDr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
Koristelu
100 gvalkosuklaata
Dr. Oetker Freeze-dried Raspberry -pakkaskuivattua vadelmaa
tuoreita mansikoita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
Picture - Dr. Oetker Freeze-dried Raspberry -pakkaskuivattua vadelmaa
1

Taikina

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Kaada taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 5-8 minuuttia.

2

Ripottele puhtaalle leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle. Irrota leivinpaperi torttupohjasta varovasti.

3

Täyte

Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella. Soseuta marjat sauvasekoittimella mahdollisimman hienoksi soseeksi. Yhdistä sose ja kermavaahto. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes rakenne muuttuu jämäkäksi.

4

Levitä täyte jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullalle.

5

Koritelu

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Valuta sulatettu suklaa tortulle esimerkiksi pienen lusikan avulla. Koristele tuoreilla mansikoilla ja kuivatulla vadelmarouheella.