Kanelikakku ja mokkakuorrutus
noin 16 - 20 palaa
Helppo
Helppo kanelikakku, jonka kruunaa herkullinen kahvikuorrutus
Reseptin ainesosat
Valmistus
Kuorrutus
50 g
voita
4 dl
tomusokeria (250 g)
0,5 dl
kahvia
1 rkl
kaakaojauhetta
0,5 dl
vettä
Dr. Oetker koristerakeita
Valmistus :
40 minuuttia
1
Vuoraa uunivuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla. Esilämmitä uuni.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
2
Sekoita sulatettu voi ja sokeri. Lisää piimä sekä keskenään sekoitetut jauho, kaneli ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle.
Paistoaika
25 minuuttia
Positie rooster: Keskitasolla
3
Anna kakun jäähtyä ritilän päällä. Vaahdota pehmeä voi ja muut kuorrutteen aineet keskenään ilmavaksi. Levitä kuorrute jäähtyneelle kakulle ja koristele koristerakeilla. Paloittele kakku sopivan kokoisiksi paloiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa