Flag

Mustikka-vaniljatähtitortut

10 kappaletta
Helppo
45 minuuttia
Joulutortut uudella tavalla! Resepti, jossa voitaikinan täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä, mustikoita ja ihana valkosuklainen lumihiutale.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Mustikka-vaniljatähtitortut
pktvoi- tai lehtitaikinaa (pakaste)
0,5 psDr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
2 dlmaitoa
2 dlpakastettuja mustikoita
1 rklperunajauhoja
1 kplkananmunaa
tomusokeria
1Dr. Oetker Soft Silver Pearls -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
Picture - Dr. Oetker Soft Silver Pearls -koristerakeita

Ota lehtitaikinalevyt hyvissä ajoin sulamaan.
Valmista paistonkestävä vaniljakreemi sekoittamassa puoli pussia vaniljakreemijauhetta ja maito keskenään. Vatkaa seosta minuutin ajan vispilällä. Anna tekeytyä 20 minuuttia jääkaapissa. Sekoita toisessa kulhossa mustikat ja perunajauho keskenään.
 
Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi, jotta saat kymmenen torttupohjaa. Leikkaa neliöiden kulmiin vinot viillot kohti keskustaa. Nosta joka toinen kulma tortun keskelle, liimaa ne paikalleen vedellä kostutetuilla sormilla. Voitele tortut kananmunalla.
 
Laita jokaisen tortun keskelle lusikallinen vaniljakreemiä sekä runsaasti mustikoita.
 
Paista torttuja 225 asteisen uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
 
Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle tomusokeria ja koristele hopeahelmillä.