Flag

Monsteri browniet

16 palaa
Helppo
60 minuuttia
Värikäs monteri brownie on hullunkurisin Halloween resepti. Geelivärein värjätty sokerikuorrute ja syötävät sokerisilmät luovat monstereista valloittavia.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
100 gtummaa suklaata
250 gvoita
0,5 dlkaakaojauhetta
4 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
4 kplkananmunaa
2,3 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,75 tlsuolaa
Kuorrutus
4 dltomusokeria
4 rklvettä
2 rklsitruunamehua
Dr. Oetker Geelivärejä : violetti, keltainen, vihreä, sininen ja pinkki tai muita haluamiasi värejä
Koristelu
Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Picture - Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Pohja

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Rouhi suklaa. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon kaakaojauhe. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon siivilöity vehnäjauho, leivinjauhe ja suola. Lisää voi-suklaaseos. Kaada taikina voideltuun vuokaan (20x30 cm). 

Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna browniepohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.


Kuorrutus ja koristelu

Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Jaa kuorrutus pienempiin kulhoihin ja värjää kuorrutukset haluamasi väriseksi. Levitä kuorrutteita rennosti jäähtyneen pohjan jäälle. 

Koristele sokerisilmillä ja mustilla ja kultaisilla koristerakeilla. Jaa kakku haluamasi kokoisiin paloihin.