
Pariisin kranssi
Näytä tuotteet
Kiehauta vesi, sokeri ja voi. Lisää jauhot ja sekoita voimakkaasti kunnes taikina laskee pannulla. Taikina on lämmitettävä perusteellisesti.
Jäähdytä taikinaa hieman ja sekoita munat yksitellen joukkoon. On tärkeää sekoittaa munat hyvin niin ettei taikina ohene.
Levitä leivinpaperi pellille ja piirrä ympyrä paperille. Pursota taikina ringiksi piirretylle alueelle, ja varmista, että renkaiden välissä on tarpeeksi tilaa.
Paisto-ohje:
Paistoaika: noin 30 - 35 minuuttia
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 210 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 190 °C
On tärkeää, että uunia ei avata 20 ensimmäisen minuutin aikana. Kranssin täytyy olla tukeva, kun sen ottaa uunista. Jos se alkaa litistyä niin paista vielä 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja halkaise rengas.
Valmista täyte: Sekoita pussin sisältä 2,5 dl maitoa ja vatkaa sähkövatkaimella 1 minuutti tai vispilällä käsin vispaten 4 minuuttia.
Pursota kakkumousse muovipussin avulla, jonka kulmaan on tehty reikä, toiselle kranssin puolikkaan päälle. Laita toinen puoli kranssista päälle ja ripottele tomusokeria pinnalle ja tarjoile.
Inspiroidu
Reseptejä

Mustikka-vaniljatähtitortut

Omena-toffeemukikakku

Paleo-omenapiirakka

Piparkakkupalat

Omenaruusuleivokset

Passionhedelmä pavlovat
