Flag

Pariisin kranssi

12 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Moussetäytteinen tuulihattukranssi
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
0,25 dlvesi
1 tlsokeria
75 gvoita tai margariiniä
1,5 dlvehnäjauhoja
3 kplkananmunaa
Täyte
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
Koristelu
tomusokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1

Kiehauta vesi, sokeri ja voi. Lisää jauhot ja sekoita voimakkaasti kunnes taikina laskee pannulla. Taikina on lämmitettävä perusteellisesti.

2

Jäähdytä taikinaa hieman ja sekoita munat yksitellen joukkoon. On tärkeää sekoittaa munat hyvin niin ettei taikina ohene.

3

Levitä leivinpaperi pellille ja piirrä ympyrä paperille. Pursota taikina ringiksi piirretylle alueelle, ja varmista, että renkaiden välissä on tarpeeksi tilaa.

4

Paisto-ohje:

Paistoaika: about 30 - 35 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 210 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 190 °C

5

On tärkeää, että uunia ei avata 20 ensimmäisen minuutin aikana. Kranssin täytyy olla tukeva, kun sen ottaa uunista. Jos se alkaa litistyä niin paista vielä 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja halkaise rengas.

6

Valmista täyte: Sekoita pussin sisältä 2,5 dl maitoa ja vatkaa sähkövatkaimella 1 minuutti tai vispilällä käsin vispaten 4 minuuttia.

7

Pursota kakkumousse muovipussin avulla, jonka kulmaan on tehty reikä, toiselle kranssin puolikkaan päälle. Laita toinen puoli kranssista päälle ja ripottele tomusokeria pinnalle ja tarjoile.