Flag

Passionhedelmä pavlovat

6 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Ihanat pavlovat täytetään kreikkalaisella jogurtilla ja raikkaalla passionhedelmällä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marenki
4 kplkananmunan valkuaista
suolaa ripaus
250 gsokeria (noin 3 dl)
2 tlDr. Oetker Vaniliinisokeria
Jogurtti-passionhedelmätäyte
300 gkreikkalaista jogurttia
2 kplpassionhedelmää
2 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Koristeluun
1 kplpassionhedelmää

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniliinisokeria
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa

Marenki

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Vatkaa valkuaiset ja ripaus suolaa. Lisää vähitellen sokeri ja vanilliinisokeri ja vatkaa, kunnes sokeri on liuennut ja marenki on jämäkkää ja kiiltävää. 

Laita marenki pursotuspussiin, jossa on tähtitylla (10 mm Ø), ja pursota 12 samankokoista marenkipohjaa leivinpaperille uunipellin päälle. Paista noin 100 minuuttia uunin alatasolla. 


Jogurtti-passionhedelmätäyte

Sekoita jogurtti ja vaniljatahna. Sekoita passionhedelmän sisus joukkoon. Lusikoi täytettä jäähtyneiden marenkin päälle. Laita kaksi marenkipohjaa päällekäin. 


Koristelu

Koristele pavlovat tuoreella passionhedelmällä.