Flag

Proteiinibrowniet

12 palaa
Helppo
40 minuuttia
Proteiinibrowniet ovat gluteenittomia ja sopivat vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
250 gkidneypapuja (tölkistä)
2 kplkananmunaa
160 gerytritolia (makeutusaine)
1 hyppysellinensuolaa
50 gSoijajauhoa
50 gkaakaojauhetta
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
50 gDr. Oetker Mantelirouhetta
1 dlkauramaitoa
Kuorrute
75 gtummaa suklaata
1 rklNestemäistä kookosöljyä
Pinnalle
1 rklDr. Oetker Mantelirouhetta
1 rklPistaasirouhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
1

1 Esilämmitä uuni (160 °C). Levitä leivinpaperi uunipellille. Valuta kidneypavut ja soseuta ne munien kanssa hienoksi soseeksi kulhossa. Lisää loput ainekset ja vatkaa sileäksi sähkövatkaimen vispiläosalla. Siirrä seos uunipellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä ja poista leivinpaperi.
 
2 Paloittele leivontasuklaa ja sulata se kookosöljyn kanssa vesihauteessa. Levitä kuorrute kakun päälle, ripottele pinnalle manteli- ja pistaasirouhetta ja anna jäähtyä noin 15 minuuttia. Leikkaa brownielevy 12 osaan ja tarjoile.
 
Vinkki: Browniet kannattaa syödä tuoreina tai laittaa ilmatiiviiseen astiaan. Jos haluat vielä enemmän proteiinia, voit käyttää myös proteiinijauhetta. Jotta saat taikinan koostumuksesta oikeanlaisen, voit muuttaa kauramaidon määrää.