Flag

Proteiini-Brownies

8 - 10 palaa
Helppo
40 minuuttia
Tämä mehukas suklaabrownie sisältää paljon proteiinia, sillä ainesosista löytyy herkullista Dr. Oetker proteiinivanukasta!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
75 gtummaa suklaata
75 gvoita
100 gDr. Oetker Mantelijauhetta
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 prkDr. Oetker High Protein suklaavanukasta
4 rklagavesiirappia
1 kplkananmunaa
Päälle
0,5 prkDr. Oetker High Protein suklaavanukasta
1,5 psDr. Oetker Cream fix -jauhetta
1 rklagavesiirappia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker High Protein suklaavanukasta
Picture - Dr. Oetker High Protein suklaavanukasta
Picture - Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
1

Valmistus

Hienonna 25 g suklaata ja siirrä sivuun odottamaan. Pilko jäljellä oleva suklaa karkeiksi paloiksi ja sulata vesihauteessa voin kanssa.

Laita uuni lämpenemään noin 180 asteeseen. Vuoraa myös uunivuoka leivinpaperilla.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: about 180 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: about 160 °C

2

Taikina

Sekoita mantelijauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää agavesiirappi, vanukas sekä sulatettu suklaavoi-seos. Sekoita kaikkia ainekset keskenään sähkövatkaimella ensin alhaisella nopeudella, sitten suurella nopeudella tasaiseksi taikinaksi. Kääntele loput suklaapalat taikinaan. Kaada taikina uunivuokaan ja tasoita pinta. Paista brownieita uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Positie rooster: Keskitasolla

Leivonta-aika: about 30 Minutes


Anna proteiinibrownieiden jäähtyä vuoassa ritilän päällä.

3

Kuorrute

Laita kaikki täytteen ainekset kulhoon ja sekoita vatkaimella noin 1 minuutti. Kaada muodostunut vanukaskerma jäähtyneiden proteiinibrownieiden päälle ja levitä tasaiseksi.


Vinkki!

Koristele proteiinibrownie halutessasi hienonnetuilla pähkinöillä tai muilla päällysteillä.