Hienonna 25 g suklaata ja siirrä sivuun odottamaan. Pilko jäljellä oleva suklaa karkeiksi paloiksi ja sulata vesihauteessa voin kanssa.
Laita uuni lämpenemään noin 180 asteeseen (kiertoilma 160 astetta). Vuoraa myös uunivuoka leivinpaperilla.
Sekoita mantelijauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää agavesiirappi, vanukas sekä sulatettu suklaavoi-seos. Sekoita kaikkia ainekset keskenään sähkövatkaimella ensin alhaisella nopeudella, sitten suurella nopeudella tasaiseksi taikinaksi. Kääntele loput suklaapalat taikinaan. Kaada taikina uunivuokaan ja tasoita pinta. Paista brownieita uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Anna proteiinibrownieiden jäähtyä vuoassa ritilän päällä.
Laita kaikki täytteen ainekset kulhoon ja sekoita vatkaimella noin 1 minuutti. Kaada muodostunut vanukaskerma jäähtyneiden proteiinibrownieiden päälle ja levitä tasaiseksi.
Koristele proteiinibrownie halutessasi hienonnetuilla pähkinöillä tai muilla päällysteillä.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset