Flag

Vadelmasitruunaruudut

12 palaa
Helppo
70 minuuttia
Herkullinen jälkiruoka esimerkiksi kesäpiknikille!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
225 gvoita (suolaamatonta)
225 gsokeria
4 kplkananmunaa
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
225 gvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
100 gvadelmia
Kuorrutus
100 gtomusokeria
100 gvoita (suolaamatonta)
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
Koristelu
1 kplsitruunan kuoriraaste
10 gvadelmia
mintunlehtiä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Laita uuni lämpenemään 190 asteeseen. Vuoraa 26 x 19 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla.

2

Sekoita kulhossa voi ja sokeri kuohkeaksi ja kevyeksi vaahdoksi.

3

Lisää kananmunat yksi kerrallaan voi-sokerivaahdon joukkoon ja sekoita jokaisessa välissä hyvin. Lisää myös sitruuna-aromi.

4

Siivilöi joukkoon vehnäjauhot sekä leivinjauhe. Lisää vadelmat ja kääntele ne varovasti taikinan joukkoon.

5

Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 35-40 minuuttia. Kokeile kypsyys puutikulla - kun tikkuun ei jää taikinaa kiinni, on pohja valmis. Anna valmiin pohjan jäähtyä täysin.

6

Sekoita keskenään kulhossa tomusokeri ja voi kuorrutetta varten. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sitruuna-aromi ja sekoita tasaiseksi, sileäksi massaksi.

7

Levitä tuorejuustokuorrute nuolijalla tai lusikalla jäähtyneen pohjan päälle.

8

Leikkaa leivonnaiset paloiksi ja koristele jokainen pala sitruunankuoriraasteella, tuoreilla vadelmilla ja mintunlehdillä.