Flag

Sitruunaruudut

about 16 palaa
Helppo
50 minuuttia
Pehmeät ja raikkaat sitruunaruudut kätkevät sisäänsä myös pehmeän vaniljan maun. Kuva: Simona Muntean
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
3,25 dlvehnäjauhoja
1,25 dltomusokeria
115 gvoita
Sitruunatäyte
3,75 dlsokeria
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 dlvehnäjauhoja
4 kplkananmunaa
1 kplsitruunan kuoriraaste (1 ruokalusikallinen raastetta)
1,5 kplsitruunan mehu
tomusokeria (päälle ripoteltavaksi)

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa 20 x 20 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla. Sekoita keskenään vehnäjauho ja tomusokeri suurehkossa kulhossa.

2

Lisää voi jauhojen joukkoon ja sekoita muruisaksi taikinaksi. Painele pohja vuorattuun vuokaan tasaiseksi kerrokseksi ja paista 20 minuuttia.

3

Vatkaa sokeri, vehnäjauhot, muna, sitruunankuori ja sitruunanmehu keskenään kulhossa.

4

Kaada täyte osittain paistetun pohjan päälle ja paista vielä 25 minuuttia tai kunnes täyte on jähmettynyt.

5

Anna jäähtyä kokonaan, leikkaa neliöiksi ja siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua.