
Vaniljamousserullat
Näytä tuotteet
Vatkaa yhteen huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen seokseen ja lisää kaakao.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille (noin 30 x 40 cm).Paista uunissa:
Paistoaika: 8 - 10 minuuttia
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 200 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Käännä kakku uudelle leivinpaperille, johon on ripoteltu sokeria. Vedä vanha leivinpaperi pois ja aseta pyyhe kakkulevyn päälle, jotta se ei kovetu. Jos levy kovettuu, sitä on vaikea rullata. Kakkumousse: Sekoita pussin sisältö 2,5 dl:n maitoa ja vatkaa noin 1 minuutti. Levitä kakkumousse torttulevylle. Älä levitä moussea aivan reunoille asti. Rullaa levy varovasti käyttäen apuna leivinpaperia. Kääri rulla leivinpaperiin ja laita kylmään vähintään tunniksi. Tarjoile viipaleina.
Inspiroidu
Reseptejä

Sitruunaruudut

Omena-toffeemukikakku

Mansikkakääretorttu

Gluteeniton porkkanamukikakku

Vaniljaiset joulutortut

Yksisarvispalat
