
1. Nosta taikinalevyt sulamaan erilleen toisistaan.
2. Valmista vaniljakreemi sekoittamalla kreemijauhe maitoon käsivispilällä sekoittaen 1 minuutin ajan, kunnes se on kiinteää. Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin valmistelun ajan.
3. Kauli taikinalevyt lähes puolet ohuemmiksi levyiksi. Ota juomalasilla tai muotilla taikinalevystä pyöreitä pohjia (ø n. 11 cm). Siirrä pohjat metalli-, silikoni- tai foliomuffinssivuokiin niin, että vuoraat taikinalla reunatkin. Pistele pohjat haarukalla.
4. Vatkaa kulhossa keltuainen ja sokeri tasaiseksi. Lisää raastettu sitruunankuori ja -mehu sekä vaniljakreemi, ja sekoita huolellisesti, kunnes täyte on tasaista.
5. Esilämmitä airfryer 170 °C:seen tyhjänä 2 minuutin ajan.
6. Täytä vuoat ja paista. Lusikoi täytettä taikinapohjien päälle niin, että vuoat täyttyvät. Paista airfryerissa ensin 170 °C:ssa 10 minuuttia, laske sitten lämpö 130 °C:seen ja paista vielän. 5 minuuttia, kunnes myös taikina on kypsynyt. Leivosten paksuus vaikuttaa aikaan.
7. Anna jäähtyä 10 minuutin ajan. Sirottele ennen tarjoilua pinnalle tomusokeria ja kanelia.
Inspiroidu

Leivokset

Leivokset

Leivokset