EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Aleksanterin leivokset

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Helpot ja makeat leivonnaiset arkeen tai juhlaan.

noin 15 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Aleksanterin leivokset

Tarvitset:

200 g voita
1 dl taloussokeria
1 kpl kananmuna
4 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl vadelmahilloa tai -marmeladia
tuubi Dr. Oetker Vaaleanpunaista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker Tähti Koristekuvioita

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota pehemä voi ja sokeri. Lisää huoneenlämpöinen kananmuna voimakkaasti vatkaten.

2

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää vaahtoon. Sekoita tasaiseksi.

3

Levitä taikina ohueksi, noin 5mm paksuiseksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista kunnes levy on hieman tummentunut reunoilta, mutta vielä pehmeä.

Lämpötia: 170°C

Kiertoilmauuni: 150°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 15 - 20 min.

4

Leikkaa pehmeä levy kahdeksi samanmuotoiseksi ja kokoiseksi palaksi ja siisti reunat. Levitä vadelmahillo toiselle levylle ja nosta toinen levy päälle. Levitä sokerikuorrute tasaiseksi levyjen päälle. Sokerin saat helpoiten levitettyä kuumennetulla lastalla. Voit halutessasi koristella leivokset vielä tilanteeseen sopivilla koristerakeilla.

5

Leikkaa levy sopivan kokoisiksi paloiksi terävällä veitsellä. Leivokset ovat parhaimmillaan, kun ne ovat saaneet seistä vähintään yön yli suljetussa rasiassa.

Ravintosisältö: reseptiin Aleksanterin leivokset

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 353kJ
97kcal
1917kJ
527kcal
Rasva 6.7g 36g
Hiilihydraatit 6.4g 35g
Proteiini 0.4g 2.1g