EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Aprikoosi-rahkakakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mehevä aprikoosi- ja rahkatäytteinen kakku kuorrutetaan taikinalla.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Aprikoosi-rahkakakku

Taikina:

2 dl vehnäjauhoja
¾ dl perunajauhoa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
150 g pehmeää voita
1 ½ dl sokeria
2 kpl kananmunaa

Täyte:

250 g maitorahkaa
2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
½ dl sokeria
1 rkl perunajauhoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 prk aprikoosinpuolikkaita (410/240 g)

Pinnalle:

tomusokeria

Valmistus

Valmistus

1

Valmista ensin rahkatäyte sekoittamalla kaikki täyteainekset aprikooseja lukuun ottamatta keskenään. Valuta aprikoosit lävikössä.

2

Sekoita jauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe kulhossa. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat rasva-sokerivaahtoon yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja sekoita kevyesti.

3

Levitä puolet taikinasta voideltuun ja lkorppujauhotettuun irtopohjavuokaan (ø 22-24 cm). Levitä aprikoosinpuolikkaat taikinan päälle ja rahkatäyte niiden päälle ja levitä lopputaikina rahkatäytteen päälle. Taikinan levittäminen pehmeän täytteen päälle onnistuu kuumaan veteen kasteulla ruokalusikalla hyvin.

Lämpötia: 160°C

Kiertoilmauuni: 140°C

Asetukset: alatasolla

Paistoaika: n. 45 - 55 min.

4

Jäähdytä ja irrota kakku vuoasta. Pehmeän täytteen vuoksi kakku painuu keskeltä hiukan kuopalle jäähtyessään. Sirottele tomusokeria jäähtyneelle kakulle. Tarjoa halutessasi vaniljakastikkeen kera.

Kokeile aprikoosinpuolikkaiden sijaan paloiteltuja omenoita tai tuoreita luumuja.

Ravintosisältö: reseptiin Aprikoosi-rahkakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1050kJ
303kcal
1070kJ
309kcal
Rasva 12g 12g
Hiilihydraatit 35g 36g
Proteiini 2.5g 2.5g