EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Bagelit

Muhkeat bagelit eli vesirinkelit keitetään nopeasti vedessä ennen paistamista.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Bagelit

Hiivataikina:

7 dl vehnäjauhoja
1 dl maissitärkkelystä tai perunatärkkelystä
7 g kuivahiivaa
1,5 tl suolaa
3 tl ruokosokeria
2,75 dl lämmintä vettä
1 kpl kananmunan valkuaista

Voitelu ja koristelu:

1 kpl kananmunan keltuaista
1 rkl maitoa
merisuolaa
seesaminsiemeniä

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita jauhot, tärkkelys ja kuivahiiva hyvin yhteen. Sekoita loput ainekset taikinaan yleiskonetta tai sähkövatkaimia käyttäen (taikinakoukuilla) ensin vähän aikaa alimmalla teholla ja lopuksi n. 5min korkeinta tehoa käyttäen. Peitä taikinakulho ja laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan. Voitele uunipelti ja kuumenna uuni tasatämmölle 200C (kiertoilma n. 180C).

2

Ripottele taikinan päälle jauhoja ja vaivaa taikina työtason päällä tangoksi. Jaa tanko 12 saman kokoiseen osaan ja pyöräytä osiot palloiksi. Laita taikinapallot kostean keittiöpyyhkeen alle.

3

Keitä 2-3 litraa vettä isossa kattilassa kiehuvaksi. Paina jauhotetulla sormella taikinapallon keskelle reikä ja työstä reikää sormella suuremmaksi.

4

Aseta taikinarinkulat yksitellen kiehuvaan veteen noin minuutin ajaksi ilman kantta, kunnes rinkulat nousevat pinnalle. Nosta bagelit kattilasta, valuta suurin vesi pois ja aseta rasvatulle pellille. Vatkaa kananmunan keltuainen sekä maito ja voitele bagelit. Sirottele halutessasi bagelien päälle joko suolaa, seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä. Paista bagelit uunin keskiosassa n. 18min. kullan keltaisiksi. Leikkaa bagelit puoliksi ja täytä haluamillasi täytteillä.

Reseptin ravintosisältö Bagelit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 666kJ
159kcal
900kJ
215kcal
Rasva 1.13g 1.53g
Hiilihydraatit 31.61g 42.72g
Proteiini 4.54g 6.14g