EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Jouluresepti Ruotsista: Kermatoffee

Rakastetuin Ruotsalainen joulukarkki on kermatoffee. Juuri oikea keittoaika on tärkeintä, jotta saavutetaan täydellinen koostumus.

15 - 20 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Jouluresepti Ruotsista: Kermatoffee

Ainekset:

2 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1,5 dl tummaa siirappia
2 tl Dr. Oetker Nestemäistä glukoosia
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
0,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita sokeri, siirappi, kerma ja glukoosi (ja mahdollinen aromi) paksupohjaisessa kastikekattilassa. Keitä kunnes seos on 120 asteista. Voit testata massan koostumusta, tipauttamalla pienen pisaran toffeeta lasilliseen kylmää vettä. Mikäli massan muotoilu pieneksi palloksi onnistuu vedessä, on koostumus juuri oikeanlaista.

2

Lisää ruokasooda ja mantelit ja sekoita. Jaa massa 25-30 pieneen paperikuppiin. Anna toffeen jäähtyä kunnolla ennen kuin siirrät ne purkkiin säilöön. Laita leivinpaperia väleihin, jotta toffeet eivät tartu toisiinsa.

Vinkki: Voit maustaa toffeen sitruuna-, vanilja- tai piparminttuaromilla.

Reseptin ravintosisältö Jouluresepti Ruotsista: Kermatoffee

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 574kJ
137kcal
1511kJ
361kcal
Rasva 4.14g 10.89g
Hiilihydraatit 20.27g 53.33g
Proteiini 0.25g 0.66g