EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kaneli-taatelitryffelit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Itse tehdyt tryffelit -resepti! Joulumakeiset saavat makeutensa taateleista ja valkosuklaasta ja potkua kanelista.

20 kappaletta

Vaikeustaso 1 35 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kaneli-taatelitryffelit

Kaneli-taatelitryffelit:

200 g pehmeitä taateleita
2 tl vettä
100 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
0,5 dl kaakaojauhetta
50 g pehmeää voita
0,25 tl kanelia
300 g valkosuklaata , kuorruttamiseen tarkoitettua
50 g pistaasipähkinöitä

Valmistus

Valmistus:

Mittaa taatelit, vesi, mantelirouhe, kaakao, voi ja kaneli korkeaan astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Muotoile taateliseoksesta noin 20 palloa.

Pilko suklaa karkeaksi rouheeksi ja sulata se kulhossa vesihauteessa. Dippaa taatelipallot sulatettuun suklaaseen yksi kerrallaan haarukan avulla ja pyyhkäise ylimääräinen suklaa kulhon reunaan. Aseta pallot leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle pistaasipähkinärouhetta ja aseta jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

Jos sinulla ei ole sauvasekoitinta, voit ripotella taateleiden päälle hieman kaakaojauhetta ja hienontaa ne sen jälkeen veitsellä.

Reseptin ravintosisältö Kaneli-taatelitryffelit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 720 kJ
172 kcal
1947 kJ
465 kcal
Rasva 8.64 g 23.35 g
Hiilihydraatit 13.18 g 35.63 g
Proteiini 2.09 g 5.65 g