reseptiin Kaneli-taatelitryffelit
200 g | pehmeitä taateleita |
2 tl | vettä |
100 g | Dr. Oetker Mantelirouhetta |
0,5 dl | kaakaojauhetta |
50 g | pehmeää voita |
0,25 tl | kanelia |
300 g | valkosuklaata , kuorruttamiseen tarkoitettua |
50 g | pistaasipähkinöitä |
Mittaa taatelit, vesi, mantelirouhe, kaakao, voi ja kaneli korkeaan astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Muotoile taateliseoksesta noin 20 palloa.
Pilko suklaa karkeaksi rouheeksi ja sulata se kulhossa vesihauteessa. Dippaa taatelipallot sulatettuun suklaaseen yksi kerrallaan haarukan avulla ja pyyhkäise ylimääräinen suklaa kulhon reunaan. Aseta pallot leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle pistaasipähkinärouhetta ja aseta jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
Jos sinulla ei ole sauvasekoitinta, voit ripotella taateleiden päälle hieman kaakaojauhetta ja hienontaa ne sen jälkeen veitsellä.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
720kJ 172kcal |
1943kJ 464kcal |
Rasva | 8.57g | 23.17g |
Hiilihydraatit | 12.51g | 33.81g |
Proteiini | 2.03g | 5.48g |