EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kirsikkakeikauskakku

Kirsikkakeikauskakku resepti.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kirsikkakeikauskakku

Ainekset:

200 g Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita
2,5 dl vispikermaa
1 dl sokeria
2 dl maitorahkaa
1,5 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
1 Tankoa Dr. Oetker Vaniljatankoa
2 rkl sitruunamehua
4 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
100 g piparkakkuja
100 g ruis digestive-keksejä
50 g voita

preparation

Valmistus

1

Paloittele puolet kirsikoista, halkaise toinen puoli. Asettele puolitetut kirsikat tuorekelmulla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle leikkauspinta alaspäin. Valmista täyte vaahdottamalla ensin kerma ja sokeri. Sekoita tämän jälkeen maitorahkan joukkoon vaniljatangon siemenet, vanilja-aromi ja pieniksi paloitellut kirsikat. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttin ajan, puserra niistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumennettuun sitruunamehutilkkaan. Lisää liivateseos rahkaseoksen joukkoon. .

2

Nostele lopuksi kermavaahto varovasti sekaisin rahkaseoksen kanssa. Kaada seos kirsikoiden päälle vuokaan ja laita se jääkaappiin jähmettymään vähintään kahden tunnin ajaksi. Valmista kakun pohja viimeisenä murskaamalla keksit ja sekoittamalla niiden joukkoon sulatettu voi. Painele seos mahdollisimman tiukasti vuokaan täytteen päälle. Laita kakku vielä vähintään puoleksi tunniksi jääkaappiin. Kumotessasi kakkua tarjoiluvasille irrota ensin irtopohjavuoan reunat. Käännä kakku tämän jälkeen tarjoilulautasen avulla ylösalaisin ja poista varovasti vuoan pohja sekä tuorekelmu