EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kuusikakku

Leivo joulukakku kuusen muotoon ja koristele muhkeat pursotukset koristehelmin. Kauniit kultaiset ja hopeat koristehelmet saavat kuusikakun loistamaan!

16 palaa

Vaikeustaso 2 15 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kuusikakku

Pohja:

2 kpl kananmunaa
1,5 dl fariinisokeria
0,75 dl rypsiöljyä
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 rkl piparimaustetta
1 dl maitoa

Kuorrutus ja koristelu:

250 g voita
4 dl tomusokeria
1 rkl Dr. Oetker Kanelisokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
1 pkt Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls -koristehelmiä
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
Dr. Oetker Soft Golden Pearls-koristerakeita
piparkakku tähti

preparation

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Vuoraa uunivuoka (noin 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Lämmitä uuni 200-asteiseksi (kiertoilma 180 astetta).

Kakkupohja

Vaahdota munat ja fariinisokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää öljy varovasti käännellen. Sekoita leivinjauhe ja piparkakkumauste vehnäjauhoihin ja kääntele vaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 12 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Jäähdytä.

Kuorrutus ja koristelu

Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja kanelisokeri ja vatkaa kuohkeaksi. Mausta vaniljatahnalla. Värjää kuorrute vihreäksi. Siirrä kuorrute tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin. 

Siisti pohjan reunat tasaiseksi leipäveitsellä. Murusta ylimääräinen kakkupohja ja jätä odottamaan. Leikkaa pohjan alareunasta noin 3 cm siivu. Leikkaa siivu puoliksi ja nosta palat vierekkäin, jotta saat kuuselle jalan. Leikkaa suuri pohja puoliksi yläkulmasta vastakkaiseen alakulmaan, jotta saat kaksi kolmiota. Käännä toinen kolmio ylösalaisin ja yhdistä pitkät sivut, jotta saat kuuselle rungon. Aseta palat tarjoilualustalle kuusen muotoon.

Levitä kuusen jalkaan pieni määrä kuorrutetta ja taputtele pinnalle murustettua kakkupohjaa. Kuorruta kakku alareunasta ylöspäin kuusen oksien muotoon. Viimeistele kuusi koristekuulilla ja piparitähdellä.

Reseptin ravintosisältö Kuusikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1457kJ
348kcal
2052kJ
490kcal
Rasva 18.37g 25.87g
Hiilihydraatit 33.02g 46.51g
Proteiini 2.51g 3.54g