EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Macaron-leivokset

Ranskalaiset Macaron-leivokset vaativat tekijältään kärsivällisyyttä ja tarkkuutta, mutta kaunistavat kahvipöydän onnistuessaan.

20 - 25 kappaletta

Vaikeustaso 3 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Macaron-leivokset

taikina:

2 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
3 dl tomusokeria
3 kpl kananmunan valkuaista
1 dl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta tai
about 2 tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä

täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea tai jotain muuta kakkumoussea
2 dl maitoa

preparation

Valmistus

1

Sekoita mantelijauhe ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi. Vaahdota huoneenlämpöiset munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi puhtaassa, kuivassa kulhossa. Lisää sokeri pienissä erissä koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Vaahdota kunnes seos on tasaista ja kiiltävää. Siivilöi mantelijauhe-sokeriseos valkuaisvaahtoon ja sekoita varovasti nostellen kunnes seos on tasaista, mutta vältä turhaa sekoittamista.

Kiertoilmauuni: 160 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: 20 - 25 Minutes

2

Käytä taikinalle pursotinta tai vaihtoehtoisesti leikkaa muovipussiin noin 1 cm levyinen reikä, josta pursotat pelille leivinpaperin päälle pieniä kasoja. Kevyesti peltiä heilauttamalla kasat tasoittuvat. Anna seistä pöydällä vähintään 20 minuutta, jotta pinnat hieman kuivuvat. Paista uunissa:

Lämpötia: 160 °C

Kiertoilmauuni: 140 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: 20 - 25 Minutes

3

Anna keksien jäähtyä leivinpaperin tai ritilän päällä. Jaottele keksit samankokoisiin pareihin. Valmista täyte: Lisää kakkumousseaineksiin 2 dl kylmää maitoa ja vaahdota sähkövatkaimella. Pursota moussea joka toiselle keksille ja paina toinen keksi vaahdon peitoksi. Säilytä suljetussa astiassa jääkaapissa.