EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkamoussekakku

Mansikkamoussekakku resepti.

12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkamoussekakku

Ainekset:

150 g voita
1,75 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
2 rkl kaakaojauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
250 g mansikkaa
2 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
5 dl maitoa

preparation

Valmistus

1

Sekoita yhteen huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon ja lisää kaakao.Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Siivilöi jauho-leivinjauheseos munavaahtoon ja sekoita kaikki ainekset toisiinsa. Kaada taikina voideltuun vuokaan.Paista kakku.

Kiertoilmauuni: about 200 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: about 20 Minutes

2

.Jaa kakku veitsellä varovasti kolmeen osaan.Leikkaa mansikat viipaleiksi.Kakkumousse: Vatkaa 2 pussia kakkumousseaineksia 5 dl:n maitoa ja vatkaa sähkövatkaimella noin 1 minuuttia tai vähän kauemmin.Aseta yksi kakkupohja tarjoilualustalle. Laita puolet marjoista kakkupohjan päälle ja tämän päälle 1/3 kakkumoussesta.Laita seuraava kakku tämän päälle, loput mansikat kakun päälle ja puolet jäljellä olevasta kakkumoussesta mansikoiden päälle. Asettele viimeinen kakkupohja päällimmäiseksi.Kuorruta kakun pinta ja reunat jäljellä olevalla kakkumoussella.Laita kakku jääkaappiin odottamaan tarjoilua vähintään tunniksi.Koristele kakku marjoilla tai muilla koristeilla.

Reseptin ravintosisältö Mansikkamoussekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1315kJ
314kcal
1022kJ
244kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 28g 21g
Proteiini 0g 0g