EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Miniburgerit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Itsetehdyt miniburgerit ovat hauska pintxo -tyylinen pikkusuolainen tarjottava!

25 kappaletta

Vaikeustaso 3 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Miniburgerit

Hiivataikina:

1,5 dl maitoa
1 rkl hunajaa
40 g voita tai margariinia
7 dl vehnäjauhoja
7 g kuivahiivaa
1 kpl kananmunaa
1 kpl kananmunan valkuaista
1 tl suolaa

Voiteluun:

1 kpl kananmunaa
seesaminsiemeniä
1 rkl kuminansiemeniä (mustia)

Jauhelihapihvit:

200 g kermaviiliä
0,5 dl korppujauhoja
2 kpl sipulia
2 tl kapriksia
8 rkl rypsiöljyä
600 g jauhelihaa
1 kpl kananmunaa
2 tl sinappia
chilihiutaleita
jauhettua mustapippuria
suolaa

Kastike:

1 kpl valkosipulin kynttä
150 g ranskankermaa
nippu tuoretta persiljaa

Täytteet:

1 kpl kurkkua (pieni)
5 kpl tomaattia
1 kpl sipulia
3 kpl salaatinlehteä (esim. jääsalaatti)
tuoreita yrttejä koristeluun

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä maito, hunaja ja voi. Sekoita jauhot ja hiiva kulhossa. Sekoita maito-voiseokseen ja lisää kananmuna, valkuainen, ja suola. Vaivaa yleiskoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla ensin alhaisella nopeudella lyhyesti ja sitten suurella nopeudella noin 5 minuuttia. Peitä kulho ja laita se lämpimään paikkaan kohoamaan. Laita leivinpaperi uunipellille ja kuumenna uuni 200 C (kiertoilma 180 C).

2

Vaivaa taikinaa hieman jauhotetulla pöydällä. Muotoile taikinasta rulla ja jaa se 25 osaan. Pyörittele palloiksi, litistä hieman ja laita uunipellille. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle seesamin ja kuminansiemeniä. Paista uunin alatasolla noin 10 minuuttia. Anna sämpylöiden jäähtyä ritilän tai leivinpaperin päällä.

3

Sekoita korppujauhot kermaviiliin. Pilko sipulit ja caprikset pieniksi kuutioiksi. Lämmitä 2 rkl öljyä pannulla ja paista sipulit ja kaprikset. Laita jauheliha kulhoon. Lisää pehmennyt leipä, kananmuna ja mausteet joukkoon. Muotoile massasta 25 lihapullaa ja litistä pihviksi.

4

Kuumenna öljy pannulla ja paista pihvit molemmin puolin keskilämmöllä noin 5 minuuttia per puoli. Pidä paistetut pihvit lämpimänä esimerkiksi folion sisässä.

5

Kuori ja pilko valkosipuli ja persilja pieneksi ja sekoita ranskankermaan. Mausta kastike suolalla.

6

Pese kurkku ja tomaatit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese salaatti ja revi pieniksi paloiksi.

7

Leikkaa sämpylät puoliksi. Levitä kastiketta alimmaiseen sämpylään. Laita päälle salaatinlehti sekä tomaatti-, kurkku- ja sipuliviipaleet. Laita viimeiseksi päälle pihvi ja toinen sämpylän puolisko. Paina kevyesti kasaan ja lävistä hampurilainen coctailtikulla.

Reseptin ravintosisältö Miniburgerit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1055kJ
252kcal
925kJ
221kcal
Rasva 13.45g 11.80g
Hiilihydraatit 16.02g 14.05g
Proteiini 8.51g 7.47g