EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikka-valkosuklaakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

mustikka ja valkosuklaa yhdistelmällä kakkuresepti.

12 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mustikka-valkosuklaakakku

täyte:

200 g voita
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g valkosuklaata sulatettuna
200 g mustikoita pakaste tai tuore
200 g maitorahkaa +limen kuoriraastetta 2-1 tl

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota rasva ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen, hyvin vatkaten joukkoon. Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sulatettu valkosuklaa. Vatkaa varovasti joukkoon myös kohmeiset mustikat ja rahka. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun noin litran vetoiseen kahvikakkuvuokaan. Paista uunissa. Anna kakun jäähtyä 5-10 minuuttia ja kumoa varovasti tarjoiluvadille. Jäähdytä. Siivilöi jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria ja koristele

Lämpötia: 160 °C

Kiertoilmauuni: 140 °C

Paistokorkeus uunissa: Alatasolla

Paistoaika: about 60 Minutes

Reseptin ravintosisältö Mustikka-valkosuklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1608 kJ
384 kcal
1574 kJ
376 kcal
Rasva 20.09 g 19.70 g
Hiilihydraatit 28.56 g 28.00 g
Proteiini 4.48 g 4.39 g