EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omena-rahkapitko

Mehevä aamupalapitko mantelilastuilla.

12 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Omena-rahkapitko

Omena-rahkapitko:

1 kpl omenaa
4,5 dl vehnäjauhoja
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dl hunajaa
suolaa hyppysellinen
125 g maitorahkaa
1 dl rypsiöljyä
0,5 dl maitoa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Lisäksi:

2 rkl maitoa
2 rkl Dr. Oetker Mantelilastuja

preparation

Valmistus:

1

Pese omena, leikkaa neljään osaan, poista siemenet ja raasta raasteeksi. Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Kuumenna uuni 180°C:seen (kiertoilma 160°C).

2

Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauhot. Lisää kaikki muut aineet paitsi omenaraaste. Sekoita taikinakoukuilla ensin sähkövatkaimen pienellä nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella tasaiseksi seokseksi. Älä vaivaa taikinaa liikaa. Lisää viimeiseksi omenaraaste.

Jaa taikina kolmeen yhtä suureen osaan ja pyörittele paloista noin 40 cm pitkät rullat jauhotetulla pöydällä. Paina pätkien yläpäät yhteen. Aloita viemällä oikean puoleinen pätkä (1) keskelle keskimmäisen pätkän (2) päälle. Ota sitten vasemman puoleinen pätkä (3) ja aseta keskelle 1. pätkän päälle ja ota sitten taas vasemman puoleinen pätkä (2) ja nosta keskelle. Toista letin loppuun saakka. Paina palmikon loppupäät yhteen.

3

Voitele pitko maidolla ja ripottele mantelit päälle. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

4

Jäähdytä leipä leivinpaperin päällä ritilällä.

Reseptin ravintosisältö Omena-rahkapitko

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 846kJ
202kcal
1114kJ
266kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g