reseptiin Passion-vanilja juustokakku
180 g | Digestive-keksejä |
90 g | voita |
3 kpl | Dr. Oetker Nauta Liivatelehti |
Yhden | sitruunan mehu |
1 dl | passionhedelmämehua |
300 g | maustamatonta tuorejuustoa |
150 g | kreikkalaista jogurttia |
1 dl | sokeria |
1 tl | Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa |
Dr. Oetker Keltaista geeliväriä |
3 kpl | Dr. Oetker Nauta Liivatelehti |
2 - 3 rkl | vettä |
300 g | maustamatonta tuorejuustoa |
150 g | kreikkalaista jogurttia |
1 dl | sokeria |
1 tl | Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa |
5 kpl | Dr. Oetker Nauta Liivatelehti |
2 dl | passionhedelmämehua |
50 g | valkosuklaata |
50 g | sokeria |
0,5 dl | vettä (50g) |
Vuoraa irtopohjavuoan (∅20cm) pohja leivinpaperilla. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi, sekoita ja painele vuokaan tiiviiksi pohjaksi. Nosta jääkaappiin.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna sitruunamehu ja passionhedelmämehu kattilassa. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Sekoita mehu tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana. Lisää keltaista geeliväriä tipoittain, kunnes väri on oikea. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta kopauttamalla vuoka varovasti pöytää vasten. Nosta jääkaappiin 2 tunniksi.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Kuumenna 2-3 ruokalusikallista vettä kattilassa. Sekoita liivatelehdet kuuman veden sekaan.
Sekoita liivateseos vaniljatäytteen joukkoon. Kaada täyte varovasti passionhedelmätäytteen päälle. Tasoita pinta ja nosta jääkaappiin vielä 2 tunniksi.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna mehu kattilassa kiehuvaksi. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaada sitten vaniljatäytteen päälle. Nosta kakku jääkaappiin ja anna jähmettyä yön yli tai vähintään tunnin ennen koristelua.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Rouhi valkosuklaa. Sekoita sokeri ja vesi kattilassa ja lämmitä 120–140-asteiseksi. Kaada suklaarouhe kattilaan voimakkaasti sekoittaen, jolloin suklaa kiteytyy. Kaada suklaakiteet leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
1976
kJ
472 kcal |
879
kJ
210 kcal |
Rasva | 26.74 g | 11.89 g |
Hiilihydraatit | 49.52 g | 22.01 g |
Proteiini | 8.34 g | 3.71 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei