EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Passion-vanilja juustokakku

(0)
4 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Raikas juustokakku, jossa yhdistyvät passionhedelmä ja vanilja.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Passion-vanilja juustokakku

Pohja:

180 g Digestive-keksejä
90 g voita

Passionhedelmä-tuorejuustotäyte:

3 kpl Dr. Oetker Nauta Liivatelehti
Yhden sitruunan mehu
1 dl passionhedelmämehua
300 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g kreikkalaista jogurttia
1 dl sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

Vanilja-tuorejuustotöyte:

3 kpl Dr. Oetker Nauta Liivatelehti
2 - 3 rkl vettä
300 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g kreikkalaista jogurttia
1 dl sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa

Passionhedelmäkiille:

5 kpl Dr. Oetker Nauta Liivatelehti
2 dl passionhedelmämehua

Kristallisoitu valkosuklaa:

50 g valkosuklaata
50 g sokeria
0,5 dl vettä (50g)

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Vuoraa irtopohjavuoan (∅20cm) pohja leivinpaperilla. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi, sekoita ja painele vuokaan tiiviiksi pohjaksi. Nosta jääkaappiin.

Passionhedelmä-tuorejuustotäyte

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna sitruunamehu ja passionhedelmämehu kattilassa. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Sekoita mehu tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana. Lisää keltaista geeliväriä tipoittain, kunnes väri on oikea. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta kopauttamalla vuoka varovasti pöytää vasten. Nosta jääkaappiin 2 tunniksi.

Vanilja-tuorejuustotäyte

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Kuumenna 2-3 ruokalusikallista vettä kattilassa. Sekoita liivatelehdet kuuman veden sekaan.

Sekoita liivateseos vaniljatäytteen joukkoon. Kaada täyte varovasti passionhedelmätäytteen päälle. Tasoita pinta ja nosta jääkaappiin vielä 2 tunniksi.

Passionhedelmäkiille

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna mehu kattilassa kiehuvaksi. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaada sitten vaniljatäytteen päälle. Nosta kakku jääkaappiin ja anna jähmettyä yön yli tai vähintään tunnin ennen koristelua.

Kristallisoitu valkosuklaa

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Rouhi valkosuklaa. Sekoita sokeri ja vesi kattilassa ja lämmitä 120–140-asteiseksi. Kaada suklaarouhe kattilaan voimakkaasti sekoittaen, jolloin suklaa kiteytyy. Kaada suklaakiteet leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Reseptin ravintosisältö Passion-vanilja juustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1976 kJ
472 kcal
879 kJ
210 kcal
Rasva 26.74 g 11.89 g
Hiilihydraatit 49.52 g 22.01 g
Proteiini 8.34 g 3.71 g