EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pilkkukakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Hedelmäinen pirtsakka täytekakku.

about 15 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pilkkukakku

Pohja:

8 kpl kananmunaa
4 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Kostutus:

2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 - 4 dl mehua (appelsiini)

Täyte:

2 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
4 dl maitoa
2 dl vispikermaa
hedelmiä paloina esim. banaani, ananas ja persikka.

Kuorrutus ja koristelu:

1 kg Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
Dr. Oetker Sokerimassaa Vaaleanpunainen, Vihreä ja Keltainen
tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista kunnes taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Jaa taikina kahteen vuokaan, halkaisijoiltaan 26 ja 20 cm, niin että taikinaa on yhtä paksut kerrokset molemmissa vuoissa. Valmista kakkumousse pakkauksen ohjeen mukaan. Vaahdota kerma erikseen ja sekoita se mousseen.

2

Paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi.Halkaise pienempi kakku kahteen kerrokseen ja isompi kolmeen. Kostuta ja täytä molemmat kakut. Säästä kakkumoussea myös kakkujen pinnalle ja kuorruta ne molemmat erikseen kakkumoussella. Kauli noin 600 g sokerimassaa isomman kakun kuorrutukseen ja 300 pkt pienempään kakkuun. Nosta sokerimassat varoen kummankin kakun pinnalle ja käännä reuna kakun alle. Nosta pienempi kakku varovasti isomman kakun päälle. Kauli värilliset sokerimassat levyiksi ja ota niistä muotilla pyöreitä kuvioita. Liimaa kuviot sokerikuorrutteella kakun pinnalle

Reseptin ravintosisältö Pilkkukakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2956 kJ
706 kcal
1331 kJ
318 kcal
Rasva 11.99 g 5.40 g
Hiilihydraatit 108.63 g 48.93 g
Proteiini 7.25 g 3.26 g