EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Puolukka-fudgetoscakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Perinteinen toscakakku saa pirteän päivityksen puolukasta ja fudgesta. Kuorrutuksessa on kolmenlaista mantelia; kokonaista, rouhetta ja lastua.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Puolukka-fudgetoscakakku

Taikina:

2 kpl kananmunaa
1,5 dl fariinisokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dl puolukoita (n. 100 g)
100 g fudgepaloja
100 g voita sulatettuna

Kuorrutus:

3 ps Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita tai muita Dr. Oetker manteleita
150 g voita
1,5 dl sokeria
3 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kuohukermaa

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija noin 22 cm). Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

2

Taikina

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseokseen puolukat ja fudge. Sekoita jauhoseos vaahtoon ja kääntele lopuksi voisula taikinaan nopeasti. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. 

3

Kuorrutus

Valmista kuorrutus kakun ollessa uunissa. Puolita kokonaiset mantelit. Laita mantelit, voi, sokeri, jauhot ja kerma pieneen kattilaan. Lämmitä seosta kunnes se kiehahtaa. Lusikoi manteliseos esipaistetun pohjan päälle. Jatka paistamista uunissa kunnes kakun pinta on kauniin värinen.

Jos käytät pakastepuolukoita, pyöräytä ne jäisinä ensin perunajauhossa. Näin puolukat eivät painu kakun pohjalle paistettaessa.

Reseptin ravintosisältö Puolukka-fudgetoscakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1599 kJ
382 kcal
1880 kJ
449 kcal
Rasva 20.11 g 23.66 g
Hiilihydraatit 38.52 g 45.32 g
Proteiini 2.44 g 2.87 g