EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Puolukkakakku

Puolukkakakku on raikas ja juhlava juustokakku syksyn ja joulunajan juhliin.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Puolukkakakku

Ainekset:

150 g piparkakkuja
35 g voita
1 ps Dr. Oetker mansikkakakkumousse
2 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 dl maitoa
2 dl vispikermaa
2 ps puolukoita
1 ps Dr. Oetker Kakkukiillettä
2 dl vettä

preparation

Valmistus

1

Vuoraa 26 cm pyöreä irtopohjavuoka leivinpaperilla.Murusta piparkakut tehosekoittimessa tai kaulimen avulla muruiksi.Sekoita mukaan sulatettu voi. Levitä muruseos vuoan pohjalle ja laita jäähtymään jääkaappiin.Vaahdota erikseen sekä Mansikkakakkumousse että Vaniljakakkumousse 2 dl maidon kanssa.Vaahdota 2 dl kermaa ja sekoita puolet vaahdosta kumpaankin mousseen.Soseuta yksi pussi puolukoita ja sekoita sose Mansikkakakkumousseen.

2

Levitä puolukka-mansikkamousse pohjan päälle tasaisesti.Levitä päälle vaniljamousse. Levitä pinnalle puolukat.Kiehauta vesi ja loput puolukat. Voit halutessasi hieman rikkoa puolukoita.Siirrä pois liedeltä ja sekoita sekaan Kakkukiille. Levitä hieman jäähtyneenä kakun päälle.Anna kakun jähmettyä muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele halutessasi Dr. Oetker koristerakeilla

Reseptin ravintosisältö Puolukkakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 745kJ
178kcal
678kJ
162kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g