EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sateenkaarirulla

Sateenkaari kääretorttu maistuu erityisesti lastenkutsuilla. Voit halutessasi ripotella täytteeseen myös tuoreita tai pakastevadelmia.

about 12 annosta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sateenkaarirulla

Taikina:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja (Voit korvata 0,5 dl myös sokerittomalla kaakaojauheella)
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria

Täyte:

1 dl vispikermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (tai maitorahkaa)
1 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
tippa Dr. Oetker Luontaista Vadelma-aromia
85 g fudgepaloja

Pinnalle:

1 - 2 dl vispikermaa
about 0,5 - 1 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 prk Dr. Oetker Neon -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

2

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.

3

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia. Anna jäähtyä.

4

Valmista täyte. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka.

5

Mausta seos tomusokerilla, vaniljasokerilla ja vadelma-aromilla. Sekoita joukkoon pieniksi kuutioiksi leikatut fudge- tai toffeekarkit.

Reseptin ravintosisältö Sateenkaarirulla

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1587kJ
379kcal
1671kJ
399kcal
Rasva 12.25g 12.90g
Hiilihydraatit 44.71g 47.06g
Proteiini 3.36g 3.53g