EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruuna-vadelmavaahtokarkit

Uusi marenkijauhe toimii vaahtokarkkien valmistukseen! Vaahtokarkit maustetaan sitruuna-aromilla ja vadelmilla. Voit tuunata makua vaihtamalla aromia.

50 kappaletta

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitruuna-vadelmavaahtokarkit

Ainekset:

1 rkl öljyä
1 rkl maissitärkkelystä
1 rkl tomusokeria
1 ps Dr. Oetker Marenkijauhetta
8 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2,75 dl vettä
3 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1 ps Dr. Oetker Pakastekuivattua vadelmaa

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Öljyä suorakaiteen muotoinen (noin 20 x 30 cm) vuoka huolellisesti. Siivilöi maissitärkkelys ja tomusokeri kulhoon ja sekoita yhteen. Jauhota vuoka seoksella.

Vaahtokarkkimassa

Mittaa marenkijauhe ja ¾ dl lämmintä vettä kuumuutta kestävään kulhoon. Vatkaa ensin pienellä teholla ja jatka sitten vatkaamista kovalla teholla muutama minuutti, kunnes vaahto on sileää ja kuohkeaa. 


Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Mittaa 2 dl vettä ja sokeri kattilaan. Kuumenna sokeriliemi sekoittamatta 121 °C:seen, tarvittaessa voit pyyhkiä kattilan reunoja veteen kostutetulla pullasudilla estääksesi sokerin kiteytymisen. Kaada kuuma sokeriliemi marenkivaahtoon samalla vatkaten. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja vatkaa lehdet marenkivaahdon joukkoon. Vatkaa vaahto huoneenlämpöiseksi. Mausta sitruuna-aromilla ja kääntele joukkoon suurin osa vadelmista. 


Kaada massa esivalmisteltuun vuokaan ja ripottele pinnalle loput vadelmat. Peitä vuoka kelmulla ja anna jähmettyä huoneenlämmössä seuraavaan päivään. Leikkaa vaahtokarkit paloiksi.

Reseptin ravintosisältö Sitruuna-vadelmavaahtokarkit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 176kJ
42kcal
1093kJ
261kcal
Rasva 0.41g 2.54g
Hiilihydraatit 9.18g 57.35g
Proteiini 0.43g 2.70g