EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruunarahkakakku

Sitruunarahkakku on hyvä perusohje hyydytettävälle kakulle ja siitä on helppo tehdä muunnelmia vaihtamalla mehu toiseen ja rahka tuorejuustoon.

about 12 annosta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitruunarahkakakku

Keksipohja:

200 g kaurakeksejä
50 g voita

Täyte:

4 tl Dr. Oetker liivatejauhetta
0,5 dl vettä
1 dl sitruunamehua (1 sitruuna puristettuna)
2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
2 dl sokeria
2 dl maitorahkaa
2 dl vispikermaa

Koristelu:

about 150 g vadelmia

Valmistus

Valmistus:

1

Vuoraa irtopohjavuoka (26 cm) leivinpaperilla. Leikkaa sopivat palat pohjalle ja reunoille.Murenna keksit pieniksi muruiksi tehosekoittimessa tai käsin pussissa. Sulata rasva ja sekoita se keksimuruihin. Levitä keksimassa vuoan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin.

2

Sekoita maitorahka, sokeri, siruunamehu ja -aromi kulhossa. Liuota liivatejauhe kylmään veteen kattilassa. Anna turvota minuutin verran ja lämmitä sen jälkeen seos kiehuvaksi. Anna jäähtyä hetki ja sekoita rahkaseokseen.

3

Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti nostelemalla hyytelöseokseen. Kaada seos varovasti keksipohjan päälle ja tasoita. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.

4

Koristele kakku tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Voit raastaa sitruunan kuoresta kauniita nauhoja.

Reseptin ravintosisältö Sitruunarahkakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 984kJ
235kcal
1147kJ
274kcal
Rasva 13.10g 15.23g
Hiilihydraatit 30.77g 35.78g
Proteiini 1.54g 1.78g