EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaa-toffeepalat

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Millionaire's shortbread eli makeat suklaa-toffeepalat.

about 20 palaa

Vaikeustaso 1 45 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaa-toffeepalat

Pohja:

250 g vehnäjauhoja
75 g sokeria
175 g pehmeää voita

Täyte:

2 ps Dr. Oetker Muffinitäyte Toffee

Pinnalle:

300 g Dr. Oetker Chocolate chips milk

Koristelu:

Dr Oetker nonparelleja tai strösseleitä

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi noin 20 cm x 30 cm kokoiseen suorakaiteen muotoiseen vuokaan.

2

Mittaa jauhot ja sokeri kulhoon. Lisää voi. Nypi murumaiseksi seokseksi. Jatka sekoittamista, kunnes siitä muodostuu kiinteämpi pallo. Painele taikina vuokaan. Pistele haarukalla reikiä. Paista noin 20 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Älä paista liikaa, ettei pohja kuivu turhaan.

3

Puristele muffinitäyte paistetulle pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

4

Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa, 10 sekunnin kerrallaan, sekoita lämmityskertojen välissä.

5

Kaada suklaasula jähmettyneelle täytteelle. Ripottele pinnalle halutessasi nonparelleja. Anna suklaan kovettua jääkaapissa. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi.

Oikaise ja tee pohja valmiista pakastemurotaikinasta.

Reseptin ravintosisältö Suklaa-toffeepalat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1005kJ
240kcal
1863kJ
445kcal
Rasva 12.37g 22.91g
Hiilihydraatit 29.76g 55.10g
Proteiini 2.34g 4.34g