reseptiin Suklaabanaani-tikut
3 - 4 kpl | banaania |
1 rkl | kuohukermaa |
1 rkl | voita |
2 ps | Dr. Oetker Chocolate chips dark (200 g) |
Dr. Oetker Strösselimixiä |
Kuori banaanit, paloittele ne ja työnnä jokaiseen tikku. Tikuiksi sopivat hyvin jäätelötikut tai vaikka pikkulusikat.
Kuumenna kerma ja voi kattilassa. Lisää joukkoon suklaapalat ja sekoittele miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut.
Lusikoi suklaa banaanipaloille tai kasta banaanit suklaaseen. Koristele strösseleillä. Nosta pakastimeen muutamaksi tunniksi. Nauti jäisinä.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
557kJ 133kcal |
980kJ 234kcal |
Rasva | 6.38g | 11.19g |
Hiilihydraatit | 17.15g | 30.08g |
Proteiini | 1.18g | 2.06g |