EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaakierrepullat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Oletko jo kokeillut sekoittaa suklaarakeita pullataikinaan?

about 24 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaakierrepullat

Ainekset:

5 dl maitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
2 dl sokeria
1 rkl kardemumma
1 kpl kananmunaa
about 14 - 15 dl vehnäjauhoja
about 150 g voita sulatettuna

Täyte:

100 g voita (huoneenlämpöistä)
1 dl sokeria
100 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g Dr. Oetker Chocolate chips milk

Lisäksi:

about 1 - 2 kpl kananmunaa voiteluun
about 24 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Ota voi ja munat huoneen lämpöön ja lämmitä uuni. 180 asteeseen kiertoilmalle tai 200 asteeseen tasalämmölle. 

1

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva, suola ja sokeri.

2

Lisää kardemumma, muna ja vehnäjauhot alustaen. Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin puoli tuntia.

3

Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse molemmat suorakaiteen mallisiksi levyiksi. Voitele huoneenlämpöisellä voilla ja ripottele pinnalle sokeria, manteli- tai hasselpähkinärouhetta ja maitosuklaahippuja.

4

Rouhi pinnalle vielä hieman vaniljasokeria. Kääri tiukahkolle rullalle ja leikkaa tasakokoisiksi viipaleiksi.

5

Laita viipaleet leikkauspinta ylöspäin isoihin muffinivuokiin ja anna kohota hetki lämpimässä paikassa. Paista noin 15 minuuttia uunin keskitasolla. 

Voit halutessasi korvata maitosuklaahiput valkosuklaarouheella. 

Reseptin ravintosisältö Suklaakierrepullat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1532 kJ
366 kcal
1486 kJ
355 kcal
Rasva 12.13 g 11.77 g
Hiilihydraatit 44.46 g 43.16 g
Proteiini 6.25 g 6.07 g