EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljapikkuleivät

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Koristele vaniljaiset vaaleat pikkuleivät piparkakkujen tapaan joulun kahvipöytään tai muihin juhliin.

about 20 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljapikkuleivät

ainekset:

200 g voita
2 dl sokeria
0,5 dl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 kpl kananmunaa
0,5 dl vispikermaa
about 6 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

koristelu:

tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit keskenään. Lisää joukkoon muna ja kerma. Lisää vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita taikina tasaiseksi. Pidä taikinaa kylmässä ainakin tunti.Kauli taikina ja ota siitä muotilla sydämenmuotoisia pikkuleipiä. Nostele pikkuleivät leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä riittävästi väliä pikkuleipien väliin sillä ne leviävät uunissa hieman. Paista uunissa.

Lämpötia: about 180 °C

Kiertoilmauuni: about 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Ylätasolla

Paistoaika: about 10 Minutes

2

Jäähdytä pikkuleivät tasaisella alustalla. Koristele jäähtyneet pikkuleivät sokerikuorrutteella. Kiinnitä koristerakeet kuorrutteeseen heti, niin ne tarttuvat parhaiten. Anna kuorrutteen kovettua kunnolla ennen kuin pinoat pikkuleivät. Säilytä suljetussa astiassa.

Reseptin ravintosisältö Vaniljapikkuleivät

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 950 kJ
227 kcal
1830 kJ
437 kcal
Rasva 9.34 g 17.97 g
Hiilihydraatit 29.83 g 57.36 g
Proteiini 2.47 g 4.75 g