Choco Bomb -suklaapallot
5 kappaletta
Helppo
Choco Bomb -suklaapalloista saat valmistettua herkullista kaakaota!
Reseptin ainesosat
Valmistus
Suklaapallot
Täyte
kaakaojauhetta
minivaahtokarkkeja
Koristelu
Dr. Oetker Christmas koristerakeita (tai muita aseteltavia koristeita)
Dr. Oetker Koristelugeelejä
Valmistus :
30 minuuttia
1
Ohje
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä suklaa silikonisen pallomuotin syvennyksiin tasaisesti ja aseta hetkeksi kylmään kovettumaan. Irroita kovettuneet suklaapallot muotista. Kuumenna paistinapannua keskilämmöllä. Pyöräytä suklaapallon puolikkaiden reunat pannulla, jotta ne tulevat tasaisiksi.
Täyte
Täytä suklaapallon puolikas kaakaojauheella, mini-vaahtokarkeilla sekä koristerakeilla. Aseta toinen suklaapallon puolikas päälle ja pyhkäise saumakohta tiiviksi sormella.
Koristelu
Koristele pallot haluamallasi tavalla ja aseta sitten kylmään hetkeksi.
Käyttö
Laita Choco Bomb isoon mukiin ja kaada sen päälle kuumaa maitoa. Sekoittele hyvin ja nauti lämpimänä! Nam!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa