Flag

Choco Bomb -suklaapallot

5 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Choco Bomb -suklaapalloista saat valmistettua herkullista kaakaota!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Suklaapallot
1 psDr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan (myös Dr. Oetker Ruby tai tumma leivontasuklaa sopivat hyvin)
Täyte
kaakaojauhetta
minivaahtokarkkeja
Koristelu
Dr. Oetker Christmas koristerakeita (tai muita aseteltavia koristeita)
pktDr. Oetker Koristelugeelejä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan (myös Dr. Oetker Ruby tai tumma leivontasuklaa sopivat hyvin)

Ohje

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä suklaa silikonisen pallomuotin syvennyksiin tasaisesti ja aseta hetkeksi kylmään kovettumaan. Irroita kovettuneet suklaapallot muotista. Kuumenna paistinapannua keskilämmöllä. Pyöräytä suklaapallon puolikkaiden reunat pannulla, jotta saat niistä tasaiset.


Täyte

Täytä suklaapallon puolikas kaakaojauheella, minivaahtokarkeilla sekä koristerakeilla. Aseta toinen suklaapallon puolikas päälle ja pyhkäise saumakohta tiiviksi sormella. 


Koristelu

Koristele pallot haluamallasi tavalla ja aseta sitten kylmään hetkeksi.


Käyttö

Laita Choco Bomb suureen mukiin ja kaada päälle kuumaa maitoa. Sekoittele hyvin ja nauti lämpimänä! Nam!