Skip to main content
Kohti hyvän mielen ruokavalintoja
hero banner image

Dr.Oetker haluaa auttaa ihmisiä tekemään vastuullisia valintoja koko maailman hyväksi. Tämän vuoksi kestävyys on nykypäivänä kaiken ajattelumme perusta. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Haluamme ottaa muun muassa käyttöön selkeämmät ainesosien ja ravintoarvojen pakkausmerkinnät kaikissa tuotteissamme, jotta voimme taata kuluttajille mahdollisuuden tehdä parempia valintoja. Lisäksi tavoitteenamme on pienentää hiilijalanjälkeämme edistäen samalla matkassamme tiiviisti mukana olevien ihmisten ja yhteisöjen toimeentuloa. Tiedostamme edessä olevan matkan olevan pitkä, mutta yhdessä olemme menossa oikeaan
suuntaan.


Jo useilla pienillä keinoilla pystymme tekemään tuotteistamme ympäristön kannalta kestävämpiäja parempia myös sinulle, kuluttajalle.


Esimerkiksi valikoimissamme on uusia 100 % kasvipohjaisia tuotteita, hankimme raaka-aineet
yhä kestävämmillä tavoilla ja vuoteen 2025 mennessä pyrimme saamaan kaikki
pakkauksemme täysin kierrätettäviksi. Sitoudumme olemaan hiilineutraaleja niin suorien kuin välillisten päästöjen osalta vuoteen 2050 mennessä. Näillä positiivisilla muutoksilla haluamme taata, että ruokavalinnat tuntuisivat kuluttajistakin yhä vastuullisemmilta ja paremmilta.


Tutustu tarkemmin osoitteessa oetker.com

Kestävästi hankitut raaka-aineet