EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Churrot eli espanjalaiset munkkitangot

Valmista churroja ja kuumaa kaakaota sateisena syyspäivänä tai kylmänä talvipäivänä.

20 - 30 kappaletta

Vaikeustaso 3 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Churrot eli espanjalaiset munkkitangot

Taikina:

1,5 dl vesi
50 g voita
0,5 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl sokeria
2 rkl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
2 kpl kananmunaa

Paistamiseen:

1 - 2 l öljyä esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Pinnalle:

1 prk Dr. Oetker Kanelisokeria

preparation

Valmistus:

1

Kuumenna vesi, voi ja suola kiehuvaksi kattilassa. Siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe ja sekoita hyvin, kunnes taikinasta tulee pallomainen ja se irtoaa kattilasta.

2

Kaada taikina kulhoon. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa joukkoon munat yksi kerrallaan sähkövatkaimella. Taikinan tulee olla kiinteää, sileää ja kovaa. Kaada taikina pursottimeen, jossa on tähtikärki.

3

Täytä suuri kattila puolilleen öljyä ja kuumenna öljy 180-asteiseksi. Voit myös käyttää rasvakeitintä, jossa on tuoretta, puhdasta öljyä. Pursota taikinasta 15–20 cm:n tankoja suoraan öljyyn. Katkaise tangot veitsellä tai saksilla. Paista muutama tanko kerrallaan 4–5 minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanvärisiä ja rapeita.

Varo, ettei öljy kuumene liikaa. Tangot jäävät silloin raaoiksi sisältä, vaikka ne olisivat ruskeita pinnalta. Ota tangot kattilasta reikäkauhalla ja aseta talouspaperin päälle valumaan.

4

Ripottele pinnalle tomusokeria ja jauha päälle vaniljaa.

Vinkkejä

Taikinan voi hyvin valmistaa etukäteen, kaataa pursottimeen ja säilyttää jääkaapissa paistamiseen asti.

Reseptin ravintosisältö Churrot eli espanjalaiset munkkitangot

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2784kJ
665kcal
3521kJ
841kcal
Rasva 55.79g 70.61g
Hiilihydraatit 16.15g 20.45g
Proteiini 1.38g 1.75g