EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Proteiinipitoiset myslipatukat

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Herkulliset hunajalla makeutetut proteiinipitoiset välipalapatukat.

16 kappaletta

Vaikeustaso 1 15 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Proteiinipitoiset myslipatukat

Proteiinipitoiset myslipatukat:

7 dl Dr. Oetker Vitalis Ei lisättyä sokeria täysjyvämysliä
0,5 dl pellavansiemeniä
1 ps Dr. Oetker Paahdettuja mantelilastuja
1 dl maapähkinävoita
1 dl hunajaa
1 ps Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa

Valmistus

Valmistus:

Mittaa mysli, pellavansiemenet ja mantelilastut kulhoon. Sulata maapähkinävoi ja hunaja kattilassa hieman juoksevammaksi seokseksi. Kaada seos myslin joukkoon ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Kääntele viimeisenä joukkoon vadelmarouhe.

Vuoraa suorakaiteen muotoinen (noin 20x25 cm) vuoka leivinpaperilla. Kaada massa vuokaan, aseta päälle toinen leivinpaperi ja painele tiiviiksi levyksi. Anna jähmettyä kylmässä muutama tunti. Leikkaa levy patukoiksi terävällä sahalaitaisella veitsellä. Patukat säilyvät viileässä noin kaksi viikkoa.

Vinkki: Voit säädellä välipalapatukoiden makeutta vähentämällä hunajan määrää.

Reseptin ravintosisältö Proteiinipitoiset myslipatukat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1126 kJ
269 kcal
1851 kJ
442 kcal
Rasva 11.76 g 19.27 g
Hiilihydraatit 27.40 g 44.91 g
Proteiini 7.86 g 12.88 g