Flag

Terveelliset pähkinä-siemenpatukat

12 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Nämä ravinteikkaat patukat ovat hyviä välipaloja mukaan napattaviksi tai esimerkiksi koulun jälkeen haukattavaksi!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
100 gsaksanpähkinöitä
1 psDr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita (50g)
0,8 dlkaurahiutaleita
0,8 dlspelttihiutaleita
0,4 dlkurpitsansiemeniä
0,4 dlauringonkukansiemeniä
0,8 dlkookoslastuja
1 tlkanelia (jauhettua)
0,6 dlvaahterasiirappia
1 rklNestemäistä kookosöljyä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita (50g)

1.

Picture - Healthy breakfast walnut and seed bars - Step 1: Chop the nuts

Pilko karkeasti saksanpähkinät, mantelit ja kurpitsansiemenet terävällä veitsellä. Vuoraa 20 x 20 cm kokoinen suorakulmion muotoinen leivontavuoka leivinpaperilla. Lämmitä uuni 160 °C.


2.
Picture - Healthy breakfast walnut and seed bars - Step 2: Combine the ingredients

Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.  


3.
Picture - Healthy breakfast walnut and seed bars - Step 3: Press the ingredients

Siirrä massa vuokaan ja painele, jotta saat tasaisen kerroksen. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.


4.

Jätä vuoka jäähtymään noin 20 minuutiksi. Ota pähkinäpatukkalevy pois vuoasta leivinpaperin avulla ja laita levy leivinpaperineen jäähtymään vielä ritilälle. 


5.

Kun levy on jäähtynyt, leikkaa tämä puoliksi. Leikkaa vielä puolikkaista 6 palaa. Nauti!