Proteiinipitoiset myslipatukat
16 kappaletta
Helppo
135 minuuttia
Herkulliset hunajalla makeutetut proteiinipitoiset välipalapatukat.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Proteiinipitoiset myslipatukat
0,5 dl
pellavansiemeniä
1 dl
maapähkinävoita
1 dl
hunajaa
Vinkkejä
Vinkki: Voit säädellä välipalapatukoiden makeutta vähentämällä hunajan määrää.
Yhteensä :
135 minuuttia
Valmistus :
15 minuuttia
1
Mittaa mysli, pellavansiemenet ja mantelilastut kulhoon. Sulata maapähkinävoi ja hunaja kattilassa hieman juoksevammaksi seokseksi. Kaada seos myslin joukkoon ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Kääntele viimeisenä joukkoon vadelmarouhe.
Vuoraa suorakaiteen muotoinen (noin 20x25 cm) vuoka leivinpaperilla. Kaada massa vuokaan, aseta päälle toinen leivinpaperi ja painele tiiviiksi levyksi. Anna jähmettyä kylmässä muutama tunti. Leikkaa levy patukoiksi terävällä sahalaitaisella veitsellä. Patukat säilyvät viileässä noin kaksi viikkoa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa