Flag

Proteiinipitoiset myslipatukat

16 kappaletta
Helppo
135 minuuttia
Herkulliset hunajalla makeutetut proteiinipitoiset välipalapatukat.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Proteiinipitoiset myslipatukat
7 dlDr. Oetker Vitalis Ei lisättyä sokeria täysjyvämysliä
0,5 dlpellavansiemeniä
1 psDr. Oetker Paahdettuja mantelilastuja
1 dlmaapähkinävoita
1 dlhunajaa
1 psDr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vitalis Ei lisättyä sokeria täysjyvämysliä
Picture - Dr. Oetker Paahdettuja mantelilastuja
Picture - Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa

Mittaa mysli, pellavansiemenet ja mantelilastut kulhoon. Sulata maapähkinävoi ja hunaja kattilassa hieman juoksevammaksi seokseksi. Kaada seos myslin joukkoon ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Kääntele viimeisenä joukkoon vadelmarouhe.

Vuoraa suorakaiteen muotoinen (noin 20x25 cm) vuoka leivinpaperilla. Kaada massa vuokaan, aseta päälle toinen leivinpaperi ja painele tiiviiksi levyksi. Anna jähmettyä kylmässä muutama tunti. Leikkaa levy patukoiksi terävällä sahalaitaisella veitsellä. Patukat säilyvät viileässä noin kaksi viikkoa.