reseptiin Suklainen drip cake
150 g | pehmeää voita |
3,5 dl | sokeria |
2 kpl | kananmunaa |
4,5 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
2 rkl | kaakaojauhetta |
2,5 dl | maitoa |
400 g | pehmeää voita |
10 - 11 dl | tomusokeria |
200 g | leivontasuklaata |
8 rkl | kahvia |
tippa | Dr. Oetker Rommiaromia |
150 g | leivontasuklaata |
0,75 dl | kuohukermaa |
1 rkl | Dr. Oetker Nestemäistä glukoosia |
6 - 8 kpl | Dr. Oetker Suklaatähteä |
Dr. Oetker Rainbow mix koristerakeita |
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon samalla sekoittaen. Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Voitele kolme irtopohjakakkuvuokaa (20cm) ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Jaa taikina tasaisesti vuokiin. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 25 minuuttia.
Sulata suklaa vesihauteessa ja anna sen jäähtyä hieman. Vatkaa voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi (siinä kestää noin 3-4 minuuttia). Sekoita suklaan joukkoon kahvi ja rommiaromi. Sekoita suklaaseos voi-sokerivaahdon sekaan. Levitä täyte jäähtyneiden kakkupohjien väliin ja päälle. Yritä saada reunasta mahsollisimman tasainen. Kaada Rainbowmix koristerakeita lautaselle ja kiinnitä sudin avulla kakun alareunaan. Laita kakku jääkaappiin tai pakastimeen ganachen valmistuksen ajaksi.
Rouhi suklaa ja laita se lämpöä kestävään kulhoon. Kuumenna kerma kiehumispisteeseen ja kaada sitten suklaan päälle. Lisää glukoosi. Anna seoksen sulaa rauhassa muutaman minuutin ajan kunnes ainekset ovat sekoittuneet keskenään. Laita sitten kulho jääkaappiin muutamaksi minuutiksi, jotta seos paksuuntuu.
Ota kakku pois jääkaapista tai pakastimesta. Kun kakun pinta on kylmä, se estää suklaan valumisen kakun alareunaan asti. Laita 1/4 osa ganachesta pursotuspussiin ja leikkaa päähän pieni reikä. Pursota varovasti kakun reunalle, josta suklaa saa valua sivuille. Kaada lopuksi kakun keskelle ganache, jotta saat sen päällisen kokonaan kuorrutettua. Voit levittää kuorrutusta kevyesti lastalla, jotta saat siitä sileän ja kauniin. Pursota suklaakreemistä tähtityllan läpi muutama huippu kakun reunalle ja laita suklaatähti päälle.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
5447
kJ
1301 kcal |
1779
kJ
425 kcal |
Rasva | 66.46 g | 21.72 g |
Hiilihydraatit | 133.03 g | 43.47 g |
Proteiini | 8.17 g | 2.67 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei