Flag

Vaniljapannacotta

2 annosta
Helppo
255 minuuttia
Klassinen italialainen jälkiruoka aromikkaalla vaniljalla
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
2 kplDr. Oetker Liivatelehteä
1 kplDr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
3 dlkuohukermaa
0,6 dlsokeria
10 kplvadelmia
2 kplSitruunamelissan oksaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
1

Valmistus

1. Pehmennä liivate kulhossa kylmässä vedessä.
 
2. Halkaise vaniljatanko kahtia pituussuunnassa ja kaavi siemenet. Kuumenna vaniljansiemenet ja vaniljatanko kerman ja sokerin kanssa kattilassa. Älä anna nesteen kiehua.
 
3. Purista liivate ja sekoita kuumaan kermaseokseen niin että liivate liukenee kokonaan. Kaada seos kahteen lasiin (kukin 200 ml) ja jäähdytä noin. 4 tuntia.
 
4. Huuhtele vadelmat ja sitruunamelissa. Koristele jäähtynyt pannacotta vadelmilla ja sitruunamelissalla.
 
 
Vinkki: Voit vaihtaa eläinperäisen liivatteen kasviperäiseen käyttämällä Dr. Oetker Vegegel –liivatetta.