Flag

Myslipääsiäismunat

16 - 20 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Nämä pääsiäismunatvalmistat helposti myslistä!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pääsiäismunat myslistä
200 gDr. Oetker Vitalis Ei lisättyä sokeria täysjyvämysliä
25 gtummaa suklaata
50 gvoita
25 gagavesiirappia
1 hyppysellinensuolaa
25 gvehnäjauhoja
1 kplkananmunaa
Koristelu
about 25 gtummaa suklaata
about 25 gvalkosuklaata
syötäviä kukkia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vitalis Ei lisättyä sokeria täysjyvämysliä
1

Pääsiäismunat myslistä

Laita mysli pakastepussiin, sulje pussi. Hienonna mysli kaulimella. Hienonna suklaa ja sulata voi. Lisäksi vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja laita uuni lämpenemään 180 asteeseen (kiertoilma 160 asteeseen).

2

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa lusikalla. Puolita massa ja muotoile toisesta massan puolikkaasta 4-6 kananmunankokoista munaa ja jäljellä olevasta massasta 12-14 pienempää. Aseta munat uunipellille ja paista uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia. Huomaathan, että isommat myslimunat tarvitsevat noin 5 minuuttia pidemmän paistoajan.


Irrota ensin pienet myslimunat pelliltä varovasti esim. lastalla ja anna jäähtyä ritilällä. Siirrä sitten isot myslimunat leivinpaperilla ritilälle jäähtymään.

3

Koristelu

Sulata suklaa varovasti pakastepussin sisällä vesihauteessa miedolla lämmöllä. Leikkaa pussista pieni kulma pois ja koristele myslimunat suklaalla. Asettele vielä päälle koristekukkia (tai muita koristeita) ja anna suklaan kovettua.


Vinkit!

Voit tuunata pääsiäismunia myös esimerkiksi kuivatuilla hedelmillä. Lisää haluamiasi kuivattuja hedelmiä mysliseoksen joukkoon.


Mikäli haluat rapeampia pääsiäismunia, voit lisätä joukkoon esimerkiksi Dr. Oetker hasselpähkinärouhetta.


Pääsiäismunat säilyvät ilmatiiviissä säilytysastiassa noin 2 viikkoa.