Flag

Monsterimarengit

12 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Hullunkuriset monsterimarengit marenkijauheesta koristamaan halloweenin juhlapöytää tai kakkua.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marengit
1 psDr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
0,75 dlvettä (75 ml)
Dr. Oetker Mustaa geeliväriä
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
Picture - Dr. Oetker Mustaa geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Tarkasta, että kulhot ja vatkaimet ovat puhtaat. Marengin valmistus voi epäonnistua, jos välineisiin tai kulhoon on jäänyt rasvaa. 


Marengit

Kaada marenkijauhe suureen kulhoon ja lisää vesi. Vatkaa sähkövatkaimella ensin alhaisella nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella noin 3 minuuttia. 

Jaa massa eri kulhoihin sen mukaan, kuinka monta eri väristä monsteria teet. Lisää jokaista eri väristä marenkia varten geeliväriä tipoittain marengin sekaan. Sekoita käännellen, jotta marenkimassaan tulee marmorinen väri. Älä siis sekoita väriä tasaisesi marenkimassaan.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Laita marenkimassa leivinpaperille kahden haarukan avulla. Vedä haarukoiden päällä marengeille sarvet. Laita monstereille sokerisilmät - joko 1, 2 tai kolme silmää. 

Paista marenkeja uunissa 60-75 min. Anna marengien jäähtyä ja säilytä niitä ilmatiiviissä astiassa.