Flag

Kaneli-taatelitryffelit

20 kappaletta
Helppo
65 minuuttia
Itse tehdyt tryffelit -resepti! Joulumakeiset saavat makeutensa taateleista ja valkosuklaasta ja potkua kanelista.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kaneli-taatelitryffelit
200 gpehmeitä taateleita
2 tlvettä
100 gDr. Oetker Mantelirouhetta
0,5 dlDr. Oetker Leivontakaakaota
50 gpehmeää voita
0,25 tlkanelia
300 gvalkosuklaata kuorruttamiseen tarkoitettua
50 gpistaasipähkinöitä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota

Mittaa taatelit, vesi, mantelirouhe, kaakao, voi ja kaneli korkeaan astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Muotoile taateliseoksesta noin 20 palloa.


Pilko suklaa karkeaksi rouheeksi ja sulata se kulhossa vesihauteessa. Dippaa taatelipallot sulatettuun suklaaseen yksi kerrallaan haarukan avulla ja pyyhkäise ylimääräinen suklaa kulhon reunaan. Aseta pallot leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle pistaasipähkinärouhetta ja aseta jääkaappiin noin 30 minuutiksi.