Kaneli-taatelitryffelit
20 kappaletta
Helppo
65 minuuttia
Itse tehdyt tryffelit -resepti! Joulumakeiset saavat makeutensa taateleista ja valkosuklaasta ja potkua kanelista.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Kaneli-taatelitryffelit
200 g
pehmeitä taateleita
2 tl
vettä
0,5 dl
50 g
pehmeää voita
0,25 tl
kanelia
300 g
valkosuklaata kuorruttamiseen tarkoitettua
50 g
pistaasipähkinöitä
Vinkkejä
Jos sinulla ei ole sauvasekoitinta, voit ripotella taateleiden päälle hieman kaakaojauhetta ja hienontaa ne sen jälkeen veitsellä.
Yhteensä :
65 minuuttia
Valmistus :
35 minuuttia
1
Mittaa taatelit, vesi, mantelirouhe, kaakao, voi ja kaneli korkeaan astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Muotoile taateliseoksesta noin 20 palloa.
Pilko suklaa karkeaksi rouheeksi ja sulata se kulhossa vesihauteessa. Dippaa taatelipallot sulatettuun suklaaseen yksi kerrallaan haarukan avulla ja pyyhkäise ylimääräinen suklaa kulhon reunaan. Aseta pallot leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle pistaasipähkinärouhetta ja aseta jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa