Flag

Ketogeeniset marjakarkit

20 kappaletta
Helppo
270 minuuttia
Ihanan helppo ketogeeninen herkku syntyy erilaisista täysmarjamehuista tai soseista, vaihtoehtoisista mausteista ja aromeista sekä liivatteesta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
5 kplDr. Oetker Luomu Liivatelehteä
2 dltäysmarjamehua (esim. mustikka, vadelma, raparperi, mansikka, herukka, sitruuna- tai limemehu)
0,5 tlDr. Oetker Vanilja-aromia tai Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1stevia kidemakeutusainetta maun mukaan tai vaihtoehtoisesti erytritolia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia tai Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Valmistus

 
1.  Laita liivatteet pehmenemän runsaaseen kylmään veteen.
2.  Kuumenna ½ dl mehua kiehuvaksi ja sulata joukkoon pehmenneet, valutetut liivatteet.
3.  Sekoita joukkoon loppu mehu ja mausta halutessasi aromeilla ja makeuta oman maun mukaan. Esimerkiksi sitruuna-aromi sopii hyvin yhteen mustikkamehun kanssa, kun taas vanilja-aromi pehmentää ihanasti herukoiden tai raparperin makua.
4.  Kaada seos karamellimuotteihin tai pieneen reunalliseen kelmutettuun astiaan.
5.  Anna karkkien hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan.
6.  Irrota karkit muotista tai leikkaa levy paloiksi. Karkit kannattaa säilyttää jääkaapissa.


Vinkki! Mikäli käytät marjasoseita, voit pienentää liivatemäärää yhdellä.
Jäädyttämällä karkit pakastimessa, saat niistä ihanan virkistävät mehujäänamut.


Karkkien makroihin vaikuttaa käytettävä mehu/sose sekä karkkien koko, mutta se on helppo arvioida jakamalla käytetyn pääraaka-aineen makrot syntyneiden karkkien määrällä.