
Helppo ja nopea kesäpizza
Reseptin ainesosat
Näytä tuotteet
Valmistus:
Laita pizzauuni tai grilli lämpenemään. Pizzauuni saa kuumeta noin 400 asteeseen ja grilli noin 220 asteeseen.
Sekoita keskenään pussin sisältö, vehnäjauhot, sokeri ja suola. Lisää öljy ja vesi vähän kerrallaan. Vaivaa hetken aikaa pehmeäksi, taipuisaksi taikinaksi.
Jaa taikina kahtia ja kauli molemmat osat jauhotetulla pöydällä 2-3 mm paksuisiksi levyiksi. Siirrä molemmat pizzapohjat leivinpapereille ja täytä pizzat tomaattikastikkeella, juustolla ja muilla haluamillasi täytteillä.
Paista pizzaa 220 asteisessa grillissä n. 12-14 minuutin ajan, kunnes se on kypsä.
Pizzauunissa pizza kypsyy nopeammin ja vaatii vain noin 2 minuutin paistoajan. Pyöräytä pizzaa välillä sen paistuessa pizzauunissa.
Viimeistele esimerkiksi tuoreella tomaatilla ja rucolalla.
Näytä tuotteet
Inspiroidu
Reseptejä

Kylmässä kohotetut sämpylät

Hiivaleipä kuivahiivasta

Helppo ja nopea focaccia hapanjuuresta

Karpalosämpylät

Helpot mini-calzonet

Kesäinen Casa di Mama
