
Joulusuklaalevy kandeeratulla appelsiinilla
Näytä tuotteet
1. Valmista ensin kandeerattu appelsiini. Pese appelsiini hyvin. Leikkaa kuorimaveitsellä kuoresta lastuja. Leikkaa lastut ohuiksi suikaleiksi.
2. Mittaa appelsiininkuoret, sokeri ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla miedolla lämmöllä noin puoli tuntia. Valuta ja laita suikaleet jäähtymään leivinpaperille . Kandeerattua appelsiinia riittää kahteen suklaalevyyn.
3. Suklaalevyä varten sulata suklaat omissa kulhoissaan. Levitä tumma suklaa soikioksi levyksi leivinpaperin päälle. Nostele ruby-suklaa tumman suklaan päälle nokareiksi. Tee pintaan kuvioita haarukalla sekoitellen.
4. Ripottele kandeeratut appelsiinit ja koristerakeet suklaalevyn pinnalle.
Suihkaise pintaan kimallesuihketta. Laita suklaalevy jähmettymään jääkaappiin.
Inspiroidu
Reseptejä

Halloweenin helpot kakkutikkarit

Suklaan temperointi

Sitruuna-vadelmavaahtokarkit

Kurpitsatryffelit

Jouluiset rommipallot

Kirpeänsuloiset vaahtokarkit
